Előadás

2023.05.26. 14:29

Nem szégyen, ha odafigyelnek az urak egészségükre

Különösen hasznos és aktuális témában tartanak előadást Rotary Club szervezésében Kaposváron május 30-án.

K.R.

Fotó: Vörös Design

A férfiaknak éppen ugyanúgy fontos az egészségükkel foglalkozni és urológiai szakorvost felkeresni, mint ahogy a hölgyek rendszeresen eljárnak nőgyógyászhoz. A doktorok tapasztalata sajnos az, hogy a férfiak nem veszik komolyan az őket érintő egészségügyi problémákat és csak akkor fordulnak szakorvoshoz, amikor már tartós vagy fokozódó fájdalmakkal küzdenek. 

Ezet megelőzendő szervezett a kaposvári Rotary Club ingyenes előadást május 30-ára, keddre a Kapos Hotel Rotary termébe. A program az „Egészséges Város 2030” program keretében, Kaposvár Megyei Jogú Város és a Rotary Club Kaposvár közös szervezésében valósul meg. 

Az előadáson a kaposvári gyökerekkel rendelkező Kopa Zsolt professzor beszélget Jenei Tibor, urológussal a férfiegészségről, ám a program természetesen nem csak uraknak látogatható, hanem bárki részt vehet. Az esten adományokat gyűjtenek a Somogyvári Gyógypedagógiai Intézmény javára, amelyet a kaposvári Rotary Club rendszeresen támogat és hosszú időre visszatekintő kapcsolat fűzi össze a szervezetet és az intézményt. 

A kaposvári Rotary Club 2010-ben alakult, alapítója a keddi esemény vendégének Kopa Zsoltnak édesapja volt, Kopa János, aki a kaposvári idegsebészet megalapítója volt. 

 

Az előadás ingyenesen megtekinthető, de előzetes regisztráció szükséges!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában