Sok-a-da-LOM

2023.05.14. 13:17

Családi nap Bodrogon: összefogtak az iskolai játszótérért

Családi napot és jótékonysági garázsvásárt tartottak szombaton a bodrogi iskolában. Az intézménybe járó gyerekeket, szüleiket és nagyszüleiket színes programok várták egész nap.

Fotó: Mike Boróka

Közös imával és zeneiskolai bemutatóval kezdődött a családi nap Bodrogon a Bölcsesség Kezdete Óvoda és Általános Iskola tornatermében. A rövid dicsőítés után azonnál átvették a pályát a gyerekcsapatok, akik szüleiket, tanáraikat bevonva kispályás fociban és röplabdában is összemérték tudásukat. Közben kint az udvaron játékos vetélkedőn vehettek részt a gyerekek és a családi csapatok. 

Az intézményben először tartottak jótékonysági garázsvásárt (Sok-a-da-LOM) a szülői munkaközösség szervezésében. Bárki felajánlhatta megunt tárgyait, játékait, kézműves portékáit. A vásáron befolyt összegből annak az új iskolai játszótérnek az építését szeretnék segíteni, melynek megtervezésében a diákok is közreműködhettek. Az alsósok és felsősök papíron, vagy akár digitálisan is megtervezhették, milyen játékokat, mászókát, csúszdát szeretnének a készülő játszótérre. A legjobb terveket, pályaműveket külön díjazták a családi napon, amit közös ebéd és koncert zárt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában