Fotók

2023.05.30. 11:49

Somogyi siker született a rendőrség országos versenyén

Somogyi sikerrel zárult a „Ki a mester két keréken?” verseny országos döntője, a Magyar Autóklub Közlekedésbiztonsági és Oktatási Parkjában.

Sonline

A döntőn az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság által rendezett vármegyei döntők legjobbjai (20 lány és 20 fiú) mérték össze KRESZ ismereteiket és kerékpáros technikai tudásukat.

A verseny célja a 10-12 év közötti gyerekek tudásának fejlesztése, a közlekedésbiztonság növelése. A versenyzők magabiztosan, kiváló eredménnyel teljesítették a versenypálya feladatait, és a tesztlap kérdései sem okoztak nekik nehézséget, így nagy kihívás elé állították a verseny bíráit. A lányoknál a somogyi Fritz Mária érte el az első helyet.

Az eredményhirdetés során Hatala József, a Magyar Autóklub elnöke gratulációja mellett kiemelte a biztonságos közlekedéshez szükséges KRESZ ismeretek minél fiatalabb korban történő elsajátításának fontosságát.

"Ki a mester két keréken?" országos döntő eredményei:

Lányok egyéni:

1. Fritz Mária - Somogy vármegye
2. Hajdó Ajna - Hajdú-Bihar vármegye
3. Korózs Amira - Heves vármegye

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában