Szigorítás

2023.07.03. 17:01

Erre figyelj, ha kocsival mennél Balatonlellére a cirkuszba

Július 1-től szigorította a balatonlellei Aldi üzletlánc a parkolók igénybevételének a szabályait, tudtuk meg Kenéz István, Balatonlelle polgármesterétől.

Mócza Dániel

 Ennek következtében az üzletlánc 90 percre korlátozta az ingyenes parkolás lehetőségét és ezt követően minden megkezdett óra után 1500 forintos parkolási díjat számolnak fel. Ez leginkább az Aldi mellet helyet foglaló Magyar Nemzeti Cirkuszba érkező vendégek részére nyújt kellemetlenséget, hiszen eddig ingyenesen parkolhattak az Aldi parkolójában. Kenéz István Balatonlelle polgármestere azt is elmondta, hogy a parkolók az üzletlánc tulajdonában vannak, azok üzemeltetésébe az önkormányzatnak nincs jogköre beleszólni.  A kellemetlenségek elkerülése végett, aki nem vásárlási céllal venné igénybe az Aldi parkolóját a MC Donalds-tól nyugatra eső (régi nevén Fortuna) önkormányzati parkolót is használhatják a vendégek. 

Máshol parkoljunk, ha Balatonlellén mennénk cirkuszba.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában