Fotók

2023.07.09. 17:18

Fergeteges roma napot tartottak Babócsán

Szombaton rendezték meg a IV. Roma Napot Babócsán, melynek elején Baloghné Vitelics Mónika, a helyi roma önkormányzat elnöke köszöntötte a résztvevőket.

Györke József

Külön is megköszönte a település önkormányzatának a segítségét, hogy ismét meg tudták rendezni roma napot. Jáger Gábor polgármester örömének adott hangot, hogy létre jöhetett újra a rendezvényt, melyen a látogatókat finom pörkölttel kínálták. A színpadon egymást váltották kisebb-nagyobb szünetekkel a fellépők. Kitettek magukért a Mezőcsokonyai Árvalányhaj Hagyományőrző Csoport bájos mosolyú lánykái és a csapatukkal fellépő villámgyors lábú táncos legény. A fellépők között a legtávolabbról, Szekszárdról érkezett Babócsára egy ügyes táncos trió. 

Fotók: Györke József

A gyerekek sem unatkoztak, az ingyenes körhintán foroghattak napestig vagy ugráló várban tombolhattak önfeledten. Több sátorban kínáltak különféle játékot, ajándéktárgyakat, de aki lángost, pecsenyét kívánt, nem kellett éhesen távoznia.

Esti sztárfellépőként a Nógrádból érkezett Berceli Kincsó és Roberto lépett fel zenekarával. Dalaikkal felpezsdítették a szíveket és lábakat. Késő este Alex és Rudika szórakoztatta a közönséget, az estet utcabál zárta Babócsán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában