Benzingőz a pályán

2023.07.03. 18:18

Tizenkét év kihagyás után újra roncsderbit tartottak Marcaliban (fotók)

Összesen tizenkettő kategóriában mérhették össze magukat a vállalkozó szellemű versenyzők a Dunántúli Roncsderbi Amatőr Rally Marcali futamán, melyet több mint 10 éves kihagyás után ismét Marcaliban rendeztek meg az elkerülő út mellett kialakított pályán.

Kiss Kálmán

Fotó: Kiss Kálmán

A 11 helyszínből álló versenysorozat ötödik állomása volt a város mellett, az egykori külső laktanya szomszédságában lévő terület. Az érdeklődők a látványos futamok mellett, közelebbről is megtekinthették az alaposan átalakított gépeket, míg a gyermekek számára légvár is rendelkezésre állt. A rendkívül jó időben pedig a büfében lehetett enni- és innivalóhoz jutni. Az eseményt Huszti Gábor, a Somogy Vármegyei Közgyűlés alelnöke is meglátogatta, aki a következőket írta közösségi oldalán: 

Sok év kihagyás után újra „Roncsderbi” Marcaliban! Hiánypótló rendezvény, ami ismét sok-sok sportolót és sport szeretőt hoz a városba. Az egyik legnagyobb tömeget megmozgató esemény, rengeteg izgalommal és látványossággal. Köszönjük mindenkinek a munkáját, különösen Drávecz László és csapata elkötelezett tevékenységét, hogy újra az autósport ezen ága, fellegvára lett Marcali.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában