Videó

2023.10.03. 10:32

Ezért ne előzzünk beláthatatlan útszakaszon – egy Peugeot esete a kamionnal

Vezetéstechnikai tréningeke oktatóvideója lehetne, amit a 610-es úton rögzítettek egy szabálytalan előzés kapcsán a minap. Csak a szerencsén – és vélhetően a rutinon múlt, hogy elkerülték a balesetet.

Sonline.hu

BPiAutósok  közössége oldalára került fel egy videó, amin egy teherautó lefékez, hogy kiengedjen egy pickupot Kaposvár határában egy útkereszteződésnél. Ezt a lassú tempót nem tudta, elviselni a türelmetlen autós Kaposvár határában, ezért egy beláthatatlan útszakaszon habozás nélkül előzésbe kezdett. A szerencsének köszönhetően nem lett nagyobb karamból az előzés vége, mert a pickup amint észlelte a szemből érkező autós egyből az útpadkára kormányozta az autóját. A videó alatt a kamerás autós sofőrje elmondta, hogy a kamionos azért állt meg, és engedte inkább ki az autóst az utcából, mert ellenkező esetben a kamionos nem tudott volna megfelelően befordulni az utcába. 

Ön is belement volna az előzésbe, vagy kivárja a kamiont? 

Ön szerint érthető volt az autós türelmetlen előzése vagy nem?

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában