Piros orr akcióban

2023.12.23. 17:29

Csokicsomagokkal segítettek a Bohócdoktorok

Az ünnepeket kórházban töltő kisgyermekeket segítettek mosolyhoz a Bohócdoktorok, mégpedig szeretetcsoki csomagok jóvoltából.

Sonline.hu

Korábbi fotó!

Fotó: Sipeki Péter

Sürögtek - forogtak a piros orros bohócdoktorok, csomagokat töltöttek, hogy még karácsony előtt eljuthassanak dobozokba rendezve a szaloncukrok, csokifüggelékek, és táblás finomságok a gyermekeket gyógyító intézményekbe, közölte szerkesztőségünkkel a Mátrix Közhasznú Alapítvány. A csomagokat gyermekek szeretet - üzenetei és rajzai tették személyesebbé. A Szeretetcsokikból a nagybeteg kicsik mellett a szakdolgozó személyzetnek is jutott.

Rácz Anett a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője elmondta, hogy a Szeretetcsoki jótékonysági összefogás ad lehetőséget arra, hogy a gyermekeket gyógyító intézményekbe ezernyi örömöt okozó finomságok bekerülhetnek. A csoki adományok segítik a betegségből felépülőket, illetve az orvosokat, nővérkéket, a szakdolgozókat is picit jobb kedvre derülni. A Bohócdoktorok egyébként rendszeresen visznek gyermekkórházakba szánt csomagokban játékokat, írószereket, vásárlási utalványokat, édességeket, a lábadozó gyerekek örömszerzésére, az egészségügyi dolgozók életének megkönnyítésére.

A bohócdoktorok várják kórházak jelentkezését

A könyv, játék, rekreációs eszközök, finomságok, írószerek, fertőtlenítő szerek adományozása a bohócdoktorok részéről folyamatos tevékenység. Fontos leszögezni, hogy minden ingyenes. A www.bohocdoktor.com oldal üzenetküldő felületén az alapítvány önkéntesei várják további egészségügyi intézmények, rendelőintézetek jelentkezését, ha szükségük van a gyógyítást segítő támogatásokra, bohócdoktor vizitre, meseolvasásra, egyéb segítségre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában