Sonline.hu podcast

2024.01.22. 10:17

Vajda János: a funkcionális edzés a mindennapok kihívásaira készít fel

Barkóczy László

Az egészséges életmódról szóló podcast sorozatunkban, most Vajda jánossal, vagy ahogy mindenki ismeri Kaposváron, Janikával beszélgettünk, aki a Thor Gym Kaposvár funkcionális edzőterem tulajdonosa és vezetőedzője. 

A beszélgetés során szóba került, hogyan jött létre Kaposváron 2015-ben tényleg elsőként egy olyan funkcionális edzőterem, ami annyira különlegesnek és egyedinek számított már akkor is, hogy sokan azt sem tudták mi az.

Éppen ezért Janika podcastműsorunkban bevezet minket a funkcionális edzés világába, illetve abba a nagyon logikus edzésrendszerbe, mellyel ígérete szerint olyan erőre és egészségre tehetünk szert, amellyel sikerrel oldhatjuk meg a mindennapi élet során elénk kerülő kihívásokat.

De beszélgettünk, illetve eloszlattunk olyan tévhiteket is például, hogy aki edzőterembe jár, az nagyon gyorsan hatalmas lesz, vagy éppen a fordítottját, hogy aki edzeni jár az hamar lefogy, nem kell különösebben figyelni az étkezésre.

Vajda János részletesen mondta el a műsorban, hogyan tudunk többet tenni egészségünkért, és ebben ő, valamint funkcionális edzőterme, hogyan tud minket segíteni!

 

Barkóczy László podcastműsora

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában