Rajongás

2024.01.28. 11:30

Jánosik, zsDav, Hunter és a többiek, megostromolták a kaposvári hotelt a videósok rajongói - FOTÓK

Videós találkozónak adott otthont szombaton Kaposvár: a fiatalok legnagyobb örömére zsDav, Jánosik Gergő és Hunter is részt vett a telt házas rendezvényen. Izgalmakban bővelkedő program, dedikálás és közös fotózás is színesítette az interaktív műsort.

Harsányi Miklós

– Hosszú volt a sor, de a várakozás megérte a fáradtságot – mondta mosolyogva egy apa, miközben tini fiával a dedikálásra várt. Az egyik belvárosi szállodában rendezték a telt házas találkozót, ahol a legújabb program témája egy titkos küldetés volt. Hauszknecht Tímea tíz éves kislányával, Ajsával és osztálytársával látogatott el a rendezvényre, amelyen zsDav, Hunter, DoggyAndi és Jánosik Gergő is részt vett.

 

 – Szuperül éreztem magam, sok új dolgot hallottam a videózásról, a játékokról, máskor is szívesen eljönnék – mondta a kislány. – Annak nagyon örültem, hogy a dedikáláskor beszélhettem a videósokkal.

Az édesanya szerint ahogy a világ fejlődik, úgy változik a gyerekek érdeklődése. Ahogy a mostani 40-es, 50-es korosztály tagjai annak idején  általában  a rock vagy popsztárokért rajongtak, úgy manapság sok tinit alapvetően az internet és az ehhez kapcsolódó videós tartalmak kötik le. Hihetetlen gyors tempóban alakul át a terület, az új trendek pillanatok kialakulnak és a fiatalok képben vannak. A 49 éves Mercz Attila kisfiával, Ádámmal kereste fel az első, délelőtti találkozót, zárásként Hunter és Jánosik Gergő is aláírta a poszterüket.  

 – Szerintem látványos volt a videós találkozó, a gyerekeket lenyűgözhette a műsor – hangsúlyozta Mercz Attila. – A több fordulós játék célja az volt, hogy egy széfbe kellett bejutni. Alkalmanként kihívtak a színpadra több, véletlenszerűen kiválasztott gyereket, akik közösen megoldották a feladatot és csapatonként versenyeztek. Élmény, izgalom és vidám hangulat egyaránt jellemezte a műsort és szerintem ha a videósok később ismét ellátogatnak Kaposvárra, előfordulhat, hogy mi is újra itt leszünk.

Újabb és újabb rajongóknak dedikáltak a népszerű videósok, a gyerekek, szülők közös fotók sokaságán örökítették meg az emlékezetes pillanatokat. Jánosik Gergő is örömmel fogadta a nagy érdeklődést, zsDav szerint sokan próbálják megtalálni a tökéletes videó titkát, de talán a legfontosabb, hogy mindenki szeresse azt a műfajt, ami igazán közel áll hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában