Életmentő segítség

2024.02.23. 09:03

Édes véradás - bohócdoktorok támogatták a segítőket

Többszáz tábla csokival érkeztek a Bohócdoktorok a tizedik Civil Véradásra, melyet a Civil Közösségi Szolgáltató Központ szervezett. Az egész hetes rendezvénysorozaton értékes ajándékokkal ösztönözték a civil szervezetek a véradást, segítve az Országos Vérellátó Szolgálat életmentő munkáját.

Koszorus Rita

Forrás: bohocdoktorok.hu

Könyvekkel, vidám pillanatokkal, szeretetcsokival vesz részt a Mátrix Közhasznú Alapítvány bohócdoktor csapata az Országos Vérellátó Szolgálattal a Civil véradáson. Az egészségügyi, gyógyító tevékenységhez és műtétekhez nélkülözhetetlen és egyben életmentő a vér, ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni, tette közzé a közhasznú szervezet. A véradókat a bohócdoktorok táblás csokoládékkal, egyéb tárgyi ajándékokkal lepik meg cserébe a létfontosságú segítségükért.

Együtt csodákra képesek.
Forrás: bohocdoktorok.hu

Kis szúrás, nagy segítség 

Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője elmondta, hogy az egészségügyi tevékenységet támogató jótékonysági program egész évben sok örömet okoz. Apró dolgokra kell gondolni, mégis mozgatórugó, és kellemes pillanatokat teremt. Az önkéntes - segítő programsorozat sikerét a bohócdoktor csapat és a szeretetcsoki támogató program teszi lehetővé. A X. Civil Véradáson most 250 tábla finomsággal tették a piros orrosok boldogabbá a vérüket adó hősök életét.

Kik azok a Bohócdoktorok?

2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában