Hajmás–Kaposvár

2024.03.19. 09:12

Könyvesboltot és bölcsődét terveznek

Marosi Gábor

Presbiteri alakuló hétvégét szervezett a Kaposvári Református Egyházközség Hajmáson. Az összejövetelt azért hirdették meg, hogy a testület felmérje a gyülekezet jelenlegi helyzetét és meghatározza céljait a következő hat évre. A tanácskozáson 24 presbiter vett részt. 

Petró László kaposvári református lelkipásztor lapunknak elmondta, hasznosan zárult a kétnapos konferencia, ezért elégedetten tértek vissza Kaposvárra. – Négy évvel ezelőtt szerveztünk hasonló eseményt, ahol tizenhat célt fogalmaztunk meg, most huszonnégyet tűztünk ki magunk elé – emelte ki a lelkipásztor. 

– Bővültek a feladataink, ezzel arányosak a céljaink is. Fontosnak tartjuk, hogy a fiatalokat meg tudjuk szólítani, de természetesen az idősebbekkel is fel akarjuk venni a kapcsolatot. Éppen ezért több minőségi közösségi programot szervezünk a jövőben. Most azonban a legfontosabb feladatunk, hogy március 24-én, virágvasárnap megnyissuk a könyvesboltunkat és kávéházunkat, majd szeptembertől a bölcsődénket is – tette hozzá Petró László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában