Húsvéti készülődés

2024.03.25. 15:40

Nyuszi és hímes tojás sörösdobozból

Különleges húsvéti dekoráció készült el Kisgyalánban Süle Zoltánné jóvoltából.

Góz Lilla

Fotó: Fekete Géza

Ezúttal is alkotásait sörösdobozokból készítette el. A két nyuszi mellett színes hímes tojások is helyet kaptak a dekorációban, amely a templom előtti téren látható.
Biztatnék mindenkit, aki teheti, élje át a kereszténység legnagyobb ünnepét személyesen is, meglátogatva egy -egy gyönyörű templomot, hiszen csodás lelki feltöltődésben lehet része – mondta el Süle Zoltánné.Pontosan a nemzeti ünnepünkre, 2021. március 15-ére készítettem el az első kültéri díszünket. Egy trikolór színű Magyarország formát állítottam ki akkor – mesélt a kezdetekről Süle Zoltánné, aki az interneten keresgélt ötleteket a megvalósításhoz és akkor akadtam rá a sörösdobozos lehetőségre. A falubeliek gyűjtik neki az alapanyagot, a kisgyaláni boltos mellett a helybéliek, valamint a somogyjádiak is viszik hozzá a sörösdobozokat. Minden ünnepkörhöz új kültéri díszt készít. Gyöngyi házi fotósa, a faluban élő Fekete Géza minden alkotást megörökített a fényképezőgépével.

Fotó: Fekete Géza

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában