Siófok-Fonyód

2024.04.12. 09:17

Százával várja a diákokat a tavaszi Szakmakikötő

Hagyományosan a továbbtanulás előtt álló 6. és 7. osztályos diákoknak mutatja be a képzési palettáját a Siófoki Szakképzési Centrum.

Góz Lilla

Horváth Péter, a centrum főigazgatója elmondta: az április 19-i IV. Szakmakikötő rendezvényre 25 iskolából több mint 700 diák regisztrált. A Balaton legnagyobb pályaorientációs rendezvényének fonyódi és siófoki helyszínén is izgalmas interaktív programokkal várják a tanulókat. 

Színes programokat szerveznek április 19-re az iskolák

A Baross-iskola többek között környezetvédelmi vizsgálatokkal, legórobotokkal, különleges hajfonásokkal készül az érdeklődőknek számára. A Krúdy-iskola szervezői pezsgőfutást, teaházat, buborékszumót rendeznek, a Balatoni Kulináris Műhely szakácsszakma-bemutatóval készül. 
Fonyódon a Bacsák-iskola standjainál házépítés tartanak legóból és malterből, de nem marad el az önvédelmi gyakorlatok bemutatója sem. A marcali Hikman-szakképző gépészeti bemutatóval készül. A Mathiász az interaktív gyümölcsfelismerő mellett kertészi játékot, gépkiállítást is tervez a diákoknak.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában