karzat

2018.05.10. 15:23

Edzője ajánlotta a színházi szerepre a focistát

A Karzat Színházbarátok Köre megtartotta a nyári szünet előtti utolsó összejövetelét, amelyen az alkotók és a közönség a 2017-18-as kaposvári színházi évad darabjairól beszélgettek.

K. G.

Meghívott vendégeik az Ünnep című darabban a nagymamát alakító Csonka Ibolya, és Fomunbod Eugene Eyah voltak. A Tamási csapat labdarúgóját az edzője, Horváth Lajos ajánlotta a színháznak, és három jelölt közül lett ő a befutó.

A színésznő szerint Eyaknak egyáltalán nem volt lámpaláza, ám igaz, hogy hozzászokott, hogy tömegek előtt szerepeljen, mint sportoló. A színházbarátok megtudhatták, hogy nős, két gyermeke van és Kaposváron lakik. Arra a kérdésre, hogy vállalna-e hasonló szerepet, határozott igen volt a válasza. A Karzat Színházbarátok Körének tagsága méltatta a darabot, különösen a 60. születésnapját ülő Gyuricza Istvánt, aki a családfő szerepében remekelt.

Kaponya Ottó, a színházbarátok egyesületi elnökének véleménye szerint egy vidámabb témájú művel még hatásosabban lehetett volna zárni az évadot, de a karzatosok így is elégedettek voltak, és nagy várakozással tekintenek a jövő évad elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában