üzenet a jövőnek

2021.02.10. 14:00

Sikert hoztak a mobilos fotók a volt kaposvári diáknak

Újabb nemzetközi mobilfotós versenyen került a legjobbak közé Keresnyei Vince. Az egykori kaposvári diák ezúttal két fotójával is kivívta a zsűri elismerését.

Góz Lilla

Processed with Blackie

A legjobb alkotások közé kerültek be Keresnyei Vince fotói a Mobile Photography Awards mobilfotós versenyen.

Az egykori kaposvári gimnazista nem először ért el sikereket a nemzetközi megmérettetésen. Ezúttal egy juhászt örökített meg a Hortobágyon, aki nemcsak öltözékében, hanem munkájában is a régi hagyományokat követi.

Fotó: Keresnyei Vince

– Van még egy adósságom, megígértem, hogy elviszem neki a fotót kinyomtatva – mondta el Keresnyei Vince. Hozzátette: másik képét a székesfehérvári Bory-vár színes lépcsőiről készítette, amelyek az érdekes beállításnak köszönhetően csigavonalban tekerednek.

Legutóbb egyedüli magyar fotósként választották a legjobbak közé a Deák téren álló villamosokról készített fotóját a 12. iPhone Photography Award versenyen, amelyen száznegyven ország több ezer jelentkezője indult el. 2018-ban pedig Időutazó képét válogatták be a Mobile Photography Awardson a legjobbak közé az utcai fotók kategóriájában.

Szereti a fővárost, de a vidék is vonzza

Az egykori táncsicsos diák 2007 óta fényképez, ami hivatása és hobbija is egyben. – A fotózással tudom kifejezni a kreativitásomat, s bár próbáltam már megfesteni is azt, amit látok, az nem ment – mondta el Keresnyei Vince, aki szereti felfedezni Budapest utcáit, de vonzza a vidék szépsége is, mindegyiket szívesen megörökíti.

Fotók: Keresnyei Vince

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában