zenei zsenik

2021.06.14. 18:31

Köszönet az ifjú kaposvári tehetségeknek

Hetvenegy diákot díjazott Kaposvár város önkormányzata, közülük tizennégyen vettek át elismerő oklevelet a Liszt Ferenc Zeneiskola tanévzáró ünnepségén hétfőn délután.

Szita Károly, Kaposvár polgármestere elmondta: több, mint egy évtizede hagyomány, hogy a város az országos versenyeken szép eredményeket elérő tanulóknak kifejezi köszönetét.

– Mi kaposváriak a bezártságot nehezen viseljük, szeretünk egymás társaságába lenni, az elmúlt másfél évben úgy kellett tanítani, hogy nem volt meg a közvetlen kapcsolat, köszönöm, a szülőknek és a pedagógusoknak, hogy hogy ennek ellenére a diákok öregbítették Kaposvár hírnevét az országos versenyeken – sorolta a polgármester.

Hendzsel-Kovács Bíboranna három éve zongorázik, idén egy országos négykezes versenyen második helyezést ért el Deng Jia Kunnal. – Nem szerettem a skype órákat, nagyon vártam már, hogy újra visszatérhessek a zeneiskolába – sorolta a fiatal tehetség. Nagy Tamás, a zeneiskola igazgatója elmondta: próbálták az online oktatást is a maguk javára fordítani állami pályázaton elnyert modern számítástechnikai és hangtechnikai berendezésekkel.

Igazgatói dicséretet kapott:

Fodor Ábel,

Kántor Pál,

Szabó Máté,

Szőke Zsombor.

Jó tanuló díjat kapott:

Polecsák Míra,

Lugis György,

Zeng Ziquan,

Deng Jia Min,

Vas Júlia,

Szép Dorina,

Lu Weirui ,

Hendzsel-Kovács Bíboranna,

Varga Zsófia,

Horvát Elizabet,

Molnár Hanna Szofi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában