programajánló

2021.10.22. 17:00

Együtt szórakozhat minden generáció

Habár október 23-a idén szombatra esik, de szerencsére nem maradunk program nélkül Somogy megyében még így sem. Összeállításunk segítségével válogathatsz a megye legjobb programjai közül.

sonline

Már pénteken kezdetét vette a két év után ismét jelentkező Bogart Fesztivál, amelynek részleteiért kattints korábbi cikkünkre!

Ugyancsak egész hétvégén várják a vendégeket a siófoki kikötőbe is, ahol „Piknik a parton” néven szerveznek gasztro és kézműves vásárt.

A kicsiket a nemzeti ünnepen szalma és csuhé tárgyak készítésére várják a patcai Katica Tanyán, ahol Rostás Klára vezeti be a gyerekeket az alapvető fogásokba szombaton és vasárnap. A résztvevők emléklámpást készíthetnek a nemzeti ünnepre, valamint szalma ékszereket.

Nagyatádon a város megemlékezésen túl a Turisztikai Központban ingyenes nyomdatörténeti kiállításon nyerhetnek betekintést az érdeklődők a mesterség rejtelmeibe 13 és 16 óra között.

Kaszóban igazán különleges programra nyílik lehetőség, hiszen a dámszarvasok barcogását lehet hallgatni a Kaszói Állami Erdei Vasútról.

A megyében található múzeumok ezen a napon – tekintettel a nemzeti ünnepnapra – ingyenesen látogathatóak. Így érdemes jegyet váltani a Rippl-Rónai Megyei Múzeum valamelyik tárlatára: a Desedánál található Fekete István Látogatóközpontba, a Vaszary Emlékházba vagy a múzeum főépületébe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában