Ajánló

2023.07.25. 19:10

Négy napig szaggatják a húrokat a magyar rock nagyjai Fonyódon

Kevesebb mint három hét múlva kezdődik az elmúlt évek közönségkedvenc fesztiválja, a Rock Balaton Fonyódon. Most megmutatjuk, hogy milyen koncertekre érdemes fényesítened az acélbakancsod!

Koszorus Rita

Fotó: Németh Levente

Évről-évre a magyar rockzene legnagyobbjait vonultatja fel a Rock Balaton fesztivál, amely 2019-ben az év koncertje szavazáson az Év fesztiválja elismerő címet nyerte el. A covid miatti kis kihagyást leszámítva hatalmas népszerűségnek örvend a rendezvény a keményebb dallamok kedvelői körében. Egy korábbi saját szavazásunkon is ezt a fesztivált várták legjobban a bulizók. 

Haverok, buli és pogó cipőszakadásig. 
Fotó: Németh Levente

Az egyéves várakozásnak hamarosan vége és rockzenétől zeng Fonyód, hiszen a Magyar Tenger Produkció idén is a műfaj legjobbjait vonultatja fel az augusztus 10. és 13. között. A teljesség igénye nélkül fellép: Rudán Joe, Nagy Feró és a Beatrice, az AWS, a Road, az Aurora, a Depresszió, de Fonyód zúz majd a Moby Dick, a Pokolgép és a Kárpátia is fellép a dél-balatoni városban. 

Így már minden adott ahhoz, hogy önfeledten pogózzunk a porfelhőben a fonyódi piactéren. Ehhez mást nem kell tenni, mint jegyet váltani a négynapos rockzenével túlfűtött együttléttre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában