Az Év Sommelier-je 2O23

2023.11.15. 11:08

Már tudjuk, hogy ki képviselheti Magyarországot az Európa Bajnokságon

Idén is nemzetközi szintű sommelier versenyt rendez a Magyar Sommelier Club a Continental Hotel Budapestben november 19-20-án.

Sonline.hu

Fotó: Yuliya Ryazantseva

A hazai sommelier szervezetnél egész évben nincs megállás. Átfogóan képezik a közösség tagjait nemzetközi versenyekre, vagy akár a párizsi világbajnokságra. Részt vettek a szerb, osztrák és lengyel bajnokságokon, mint az ASI Nemzetközi Sommelier Szervezet partnerei. Mérföldkő a hazai sommelier szakmai életben, hogy a Belgrádból másodikként, Varsóból pedig győztesként hazatérő Sebastian Giraldo Makovej, félig magyar félig kolumbiai sommelier szintén a Magyar Sommelier Club versenyzője. A november 19-20-án megrendezett verseny résztvevői a csúcsgasztronómiában dolgozó szakemberek lesznek. A zsűri tagjai pedig a korábbi sommelier bajnokok és világversenyeken résztvevő kollégák ASI diplomásai közül kerülnek ki. „Az Év Sommelier-je 2O23” megmérettetés kapcsán minden érdeklődőnek érdemes figyelni a programokat, hiszen mindkét napon egyedi mesterkurzusok várhatóak. A programok folyamatosan frissülnek, részletek a Magyar Sommelier Club Facebook- és Instagram oldalán.

A bajnokság döntője november 2o-án, hétfőn 15:00 órától élőben is megtekinthető – irány a Continental Hotel Budapest Hungária konferenciaterme, ahol közösen szurkolhatunk a legjobbaknak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában