Helyi kultúra

2024.01.04. 16:17

Idén is tartogat érdekes programokat a Takáts Gyula Könyvtár.

Sonline.hu

A Takáts Gyula Könyvtár 2024-ben is törekszik arra, hogy a hagyományos és innovatív könyvtári szolgáltatások mellett változatos programokat is kínáljon mindenkinek. Ebben sokszor támaszkodunk partnereinkre is. 

  • Január 5-től péntekenként 16:30-kor a Meteor TTE beszámolósorozatának ad otthon könyvtárunk. Az első beszámoló Detrich Istváné lesz. Január 12-én pedig Huszár andrás kalauzolja a nézőket a Hadak útján.
  • Bár a "hadak útját" következő vendégünk is megjárta; nemrég megjelent könyvében katonai tapasztalatait a mindennapi élet területén hasznosítja. Dr. Ruszin-Szendi Romulusszal Kassai Lajos beszélget majd január 17-én.
  • Hagyományos kvízjátékunkat a magyar kultúra napjához kapcsolódóan idén is meghirdetjük. Várjuk játékos kedvű csapatok, családok jelentkezését.
    Örömmel számolunk be róla, hogy intézményünk sikeres bemutatkozó anyagot nyújtott be a Kulturális és Innovációs Minisztérium által kiírt pályázatra, melyet követően a helyszíni szakértői vizsgálaton is jól szerepeltünk. Ennek eredményeképpen Závogyán Magdolna  kultúráért felelős államtitkár könyvtárunk számára megítélte a  „Minősített Könyvtár cím”-et, melynek ünnepélyes átvételére 2024. januárjában kerül sor.
    A Minősített Könyvtári cím  a könyvtári minőségirányítás módszereinek többéves folyamatos alkalmazása, a könyvtárhasználati jog érvényesülése, valamint a könyvtárhasználói elégedettség eredményei terén kiemelkedő teljesítményt nyújtó, magas színvonalú szakmai munkáért kapható. A jövőben is törekszünk rá, hogy méltók legyünk erre az elismerésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában