Farsangoló

2024.01.21. 11:35

Maszkot és farsangi dekort is lehetett készíteni az Együdben

A közelgő farsanghoz kapcsolódóan a Fiatal Családosok Klubja kézműves foglalkozásra várta a gyerekeket és szüleiket szombat délelőtt. 

Koszorus Rita

Fotó: Lang R.

– Nagyon örülök, hogy újra lesz farsang Kaposváron és január végétől minden hétvégén lesz program ehhez kapcsolódóan és úgy gondoltunk, ebből a sorból nem maradhat ki egy kézműves foglalkozás, mondta a rendezvény egyik fő szervezője Kárpáti Tímea, önkormányzati képviselő.

Bohócot varttak.
Fotó: Lang Róbert 

Az Együd Árpád Művelődési Központ előtere már reggel megtelt. A résztvevők kipróbálhatták a rattanvessző fonást, de farsangi bohócot is lehetett varrni, s természetesen álarcot is készíthettek a kreatív résztvevők. – Fűzd be a cérnát és mutatom, hogyan kezdd el, mondta Török Emőke a vállalkozó szellemű hölgyeknek, akik közül mindenki nekilátott a vidám farsangi figurák készítésének. 

 

Népi játékokat is kipróbálhattak a gyerekek, s be is lehetett öltözni: maskarába, népviseletbe, kinek mihez volt kedve. A fotószínházban bárki sztár lehetett, s a megörökített pillanatot haza is vihette. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában