digitális vászon

2020.12.08. 13:00

Online mutatja be alkotásait a kaposvári festőművész

Nádas József minden évben kiállítással ajándékozza meg a kaposvári műkedvelőket. Idén azonban a járványhelyzet miatt más megoldást kellett keresnie.

Baka József András

A rendezvénytilalom és egyéb korlátozások miatt egyre több alkotó képviselteti magát a digitális térben. Így tett a legtöbb színház, mint például a Csiky Gergely Színház is, de számos zenész is online pótolja elmaradt fellépéseit. Nincs ez másképp a festőművészek esetében sem.

Habár a kiállításmegnyitók közösségi hangulatát továbbra is nélkülöznünk kell, az alkotások megtekintéséről nem kell teljes egészében lemondanunk. Sőt, az internetes jelenlétnek köszönhetően azokhoz is eljutnak a művek, akik akár a távolság, akár más okokból nem élvezhetnék élőben a látványt.

Nádas József hagyományt teremtő kiállítását minden évben a téli időszak elején szokta megszervezni. Akril festményein idén is sokféle téma köszön vissza. Láthatunk vidám, napos mediterrán utcákat, esőben sétáló embereket, virágba borult csendéletet, varázslatos erdőket, tavakat, kiragadott pillanatokat az életből. A kiállítást ide kattintva nézhetik meg az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!