Felkészülés

2017.08.23. 10:48

Kézilabda: ikszelt a BL-címvédő Győrrel a Siófok KC

Közönségszórakoztató játékkal ikszelt a kézilabda Bajnokok Ligája címvédő Győri Audi ETO KC csapatával hazai pályán a Siófok KC.

Molnár Gábor

Döntetlent játszott a Siófok a Győrrel

Forrás: www.siofokkc.hu

Fotó: Németh András

Felkészülési mérkőzés

Siófok KC–Győri Audi ETO KC 30–30 (12–15)

Siófok, Beszédes József Általános Iskola.

– Nagyon boldog vagyok a teljesítményünk miatt – nyilatkozta a klub hivatalos oldalának Lars Rasmussen, a Siófok KC kézilabda csapatának mestere. – Hihetetlenül jó érzés volt egy ilyen estén bemutatkozni hazai közönség előtt. Most az a legfontosabb, hogy helyén tudjuk kezelni ezt a sikert. Két lábbal a földön kell maradnunk és keményen dolgozni tovább. Lépésről lépésre haladunk előre. Gratulálok az ETO-nak, melynek fantasztikus edzője és játékosai vannak. Köszönöm a siófoki szurkolóknak azt az atmoszférát, amit teremtettek.

– Ez a mérkőzés jó alkalom volt mindkét csapatnak a fejlődésre – tette hozzá Ambros Martin, a vendégek vezetőedzője. – Úgy érzem, a Siófok nagyon megerősödött, s ez jót fog tenni a bajnokság színvonalának. Védekezésben voltak hibák, amiket ki kell küszöbölnünk, támadásban viszont jók voltunk. Tudjuk, miben kell még fejlődnünk, hogy még erősebbek legyünk.

Siófok KC: Dedu 1 – Such 1, Gnabouyou 5, Nze Minko 8, Perianu 4, Jezic 3, Aoustin 1. Csere: Pastrovics, Szemerey (kapusok), Németh, Janjusevic 4, Ferenczy 1, Böhme 2, Sárosi, Elghaoui. Edző: Lars Rasmussen.

Győri Audi ETO KC: Kiss – Kneidliková, Mörk 4, Oftedal, Amorim 4, Althaus 2, Görbicz 5. Csere: Binó (kapus), Broch 1, Tomori 2, Puhalák 5, Fodor, Mette Hansen 2, Oftedal 5, Bódi. Edző: Ambros Martin.

Kiállítások: 12 perc/14 perc

Hétméteresek: 1/1 illetve 4/4

Fotó: Siófok KC/Németh András

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában