Kézilabda NB I., nők

2017.09.09. 20:16

Átgázolt a Siófok KC az MTK-n a nyitányon

Könnyed sikerrel kezdte a szezont a Siófok, mely már az első félidő közepére lerendezte a találkozót a sérült Nze-Minko és Damnjanovic hiányában is. Az első félidőben mindössze négy akciógólt kaptak a hazaiak.

Keszthelyi Zoltán

Siófok KC–MTK-Budapest 34–18 (18–6)

Siófok, Beszédes iskola, 500 néző. Vezette: Bonifert, Oláh.

Két Elghaoui-gól nyitotta a szezont Siófokon, a házigazdák már tizennyolc perc után tízzel vezettek (12–2) lezárva ezzel a nyitó meccset. A szünet után tíz perc alatt szereztek annyi gólt a vendégek, mint az első félidőben, ám egyszer sem kerültek tízen belül, pedig a házigazdáknak akadt egy nyolc perces dobott gól nélküli időszaka. A hajrá aztán megint a házigazdáké volt, így végül a lefújás után a legjobb hazai játékosnak választott Perianu vezetésével tizenhat gólos sikert arattak.

Az első félidőben remekül védekeztek a balatoniak, Dedu remekelt a kapuban, míg a mezőnyben Aoustin volt a legeredményesebb négy góljával, míg a fordulás után Perianu vitte a prímet öt találattal, melyből egyet büntetőből szerzett.

Siófok KC: Dedu – Such 4, Gnabouyou 2, Mazák-Németh 1, Perianu 8(1), Elghaoui 4, Aoustin 5. Csere: Szemerey (kapus), Jezic 1, Ferenczy 2(1), Böhme 3, Janjusevic 4. Edző: Lars Rasmussen.

MTK: Terenyi –Slakta, Karnik 5, Kovács G. 1, Gorilska 3(2), Tóth E. 3, Szádvári. Csere: Hlogyik (kapus), Mód 4, Valovics, Juhász 1, Sallai 1. Edző: Golovin Vlagyimir.

Kiállítás: 8(4), illetve 14(8) perc.

Hétméteres: 2/2(-/-), illetve 3/2(3/2).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában