női röplabda

2017.09.10. 14:54

Dupla Diamant-diadal az eszékiek ellen

Újabb két nemzetközi találkozóval folytatta felkészülési mérkőzéseinek sorát az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapata. Zarka Péter vezetőedző formálódó együttese a Horvát Kupa ezüstérmesét, a ZOK Osijek gárdáját látta vendégül a Kodály-iskola tornatermében, és mindkét összecsapást 3:0-ra nyerte.

Sonline

Az első találkozón a kaposváriak nagy kedvvel, motiváltan röplabdáztak, és a szép, eredményes játék sem maradt el. A Diamant az egyik szettben mindössze 11 pontot engedélyezett ellenfelének, és bő egy óra alatt kialakult a 3:0-s végeredmény. A második meccsen már nagyobb csata bontakozott ki a pályán, és a második, majd a harmadik játszma sorsa is csak a ráadásban dőlt el, mindkét alkalommal a somogyiak javára. A horvátok ellen játszott újra a brazil Debora Ribeiro Araujo, aki ezen a héten csatlakozott régi-új csapatához.

– Újabb két, igazán hasznos mérkőzést vívtunk, és ami a legfontosabb: ismét léptünk egyet előre a csapat kialakítása terén – összegezte a látottakat Zarka Péter, az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem vezetőedzője. – Külön kiemelném, hogy csapatként dolgoztak együtt a lányok a pályán, ami mindenképpen biztató a folytatás előtt. És természetesen az is lényeges, hogy ismét győztesen hagytuk el a játékteret.

 

A Diamant együttesének tagjai a jövő héten sem unatkoznak: péntektől vasárnapig egy rangos nemzetközi tornán szerepelnek majd Bosznia-Hercegovinában, ahol három mérkőzés vár rájuk.

Ezek is érdekelhetik