Kézilabda

2017.10.06. 12:30

Horvát ellenfél ellen kezd a Csurgói KK az EHF-kupában

Szombaton délután hazai környezetben kezdi meg szereplését az EHF-kupában a Csurgói KK együttese, ellenfele a horvát bajnokság élvonalában játszó zágrábi csapat az RK Dubrava lesz.

Huszár Hajnalka

A selejtezőkön túljutó horvát együttes a litván Dragunes Klaipeda együttesét búcsúztatta igazi drámai mérkőzésen, hiszen az első találkozón 35–35 állt az eredményjelzőn, míg a visszavágón pár másodperccel a vége előtt ugyanez az eredmény volt látható. A Dubrava utolsó támadásából született egyetlen árva góllal kivívta a további szereplés jogát az EHF-kupában.

A gólok száma alapján joggal következtethetünk arra, hogy a horvátok nem sokat foglalkoztak a védekezéssel, inkább a támadásra helyezték a fő hangsúlyt. Izgalmas, jó mérkőzésre számíthatnak a kilátogatók. A találkozót szombaton 15.30 órakor rendezik a csurgói Sótonyi László Sportcsarnokban. Az összecsapást azok is nyomon követhetik, akik nem tudnak a helyszínen szurkolni a somogyi együttesnek, hiszen a meccset a Sport1 televíziós csatorna közvetíti. Megkezdi tehát szereplést a Csurgói KK az EHF-kupában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában