győzelem

2017.12.06. 15:25

Parádés játéknapot zártak a Kasi jégkorongozói

Parádés fordulót zártak a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola kölyök és serdülő csapatai, melyek két komoly skalpot is begyűjtöttek.

Kun Zoltán

– Nagypályás hokiban kaposvári együttes még soha nem győzte le sem a debreceni, sem a szegedi alakulatot – nyilatkozta Zsigmond Imre, a Kasi vezetőedzője. – A Debrecen ellen az első harmadban egyenlő erők küzdelme folyt a pályán, ahol nekünk sikerült összehozni két gólt. A találatoktól felszakadtak a gátak és a második, harmadik harmadban hatalmas nyomás alá helyeztük ellenfelünket.

– A Szeged ellen már az első percben vezetést szereztünk De Paoli Valerio hatalmas bombájával – tette hozzá. – Ez a gól megadta az alaphangot és innentől nem volt megállás. A Szeged ugyanakkor nem adta meg magát, végig komoly erőkifejtésre kényszerítettek bennünket. Ezen a napon azonban nem lehetett fogást találni rajtunk. A Szeged erejét mi sem bizonyítja jobban, hogy az alapszakaszban megverték a Ferencváros A csapatát.

U14-es mérkőzésen

Debrecen–Kaposvári Sportközpont és Sportiskola 0–6 (0–2, 0–2, 0–2)

Gól és pontszerzők: 0–1 Lőczi Barnabás (Kohán Péter); 0–2 Havadi Nagy Bálint (Varga Tamás), 0–3 Kápolnás Marcell, 0–4 Barna Sebestyén, 0Ş5 Maricsek Sára (Havadi Nagy Bálint), 0–6 Maricsek Sára.

U16-os mérkőzésen

Kaposvári Sportközpont és Sportiskola–Szeged 6–2 (2–0, 3–1, 1–1)

Gól és pontszerzők: 1–0 De Paoli Valerio (Zsille Péter), 2–0 Lampert Dávid (De Paoli Valerio), 3–0 Zsille Péter (De Paoli Valerio), 4–1 De Paoli Valerio (Prins Alexander), 5–1 Pázmándi Zsófia (De Paoli Valerio), 6–2 De Paoli Valerio.

A sportiskolásokkal kapcsolatos hír még, hogy Pázmándi Zsófiát ismét behívták az U18 -as válogatott összetartására és az utána következő katowicei tornára, amely a válogatott utolsó erőfelmérő tornája a világbajnokság előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában