Röplabda NB I., férfiak

2018.01.26. 17:11

Az újonc MÁV Előre vendége lesz a Demeter-egylet

A mezőny második feléhez tartozó újonc Székesfehérvári MÁV Előre SC vendége lesz a hétvégén, vasárnap 16 órakor a rekordbajnok Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata.

Fenyő Gábor

A Demeter-egylet nem teljes kerettel kel útra, lévén Kiss Máté az Eötvös Loránd Műszaki Szakgimnázium, Szabó Barna Frigyes pedig a Munkácsy Mihály Gimnázium színeiben Debrecenben a középiskolás (V–VI. korcsoportos) országos diákolimpiai röplabdadöntőben érdekelt.

A nagyok meccsét követő NB II.-es találkozón is értelemszerűen szűkre szabott kerettel sorakozik fel az U21-es társaság. Az igazán érdekes az lesz, hogy szombaton 17 órakor hazai pályán 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia U21-es együttese hogyan áll fel a veszprémiek ellen, lévén a Munkácsy leány csapata is Debrecenben érdekelt.

A RÖAK „piros” csapatát is pályára szólították az országos mini leány bajnokság tatai kvalifikációs tornáján, amely két győzelemmel és ugyanennyi vereséggel végül a hetedik helyen zárt.

A Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely „piros” mini leány csapata: Kalmár Lili, Rőhrig Laura, Inkei Fanni, Bencze Szófia, Lőrincz Gabriella, Cséplő Fanni, Bellai Eszter, Zana Flóra, Váradni Léna, Husztik Zsófia, Klug Eliza, az edzőik Rák Rebeka és Hanusz Réka.

A hétvégén kezdődik a középszakasz a gyermek leány bajnokságban. A RÖAK „sárga” csapata vasárnap hazai környezetben, a Kodály iskolában mérkőzik a Sümeg-Dabronc és a Szent Benedek Balatonfüred társulatával, míg a „kék” együttest Budapesten szólítják majd pályára szintén vasárnap a házigazda MTK, a Delta RSE Érd és a Szegedi RSE ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában