foci – felkészülés

2018.02.13. 18:39

Kikapott a horvát másodosztály élcsapatától a Rákóczi

A horvát másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szerepelő NK Dugopolje együttese ellen vívta második horvátországi felkészülési mérkőzését a Kaposvári Rákóczi FC. Az NB III. Nyugati csoportját vezető somogyiak elszenvedték első vereségüket az idei felkészülési időszakban.

Klein Péter

NK Dugopolje–Kaposvári Rákóczi FC 2–1 (0–0)

Horvátország, Dugopolje.

Remek iramú mérkőzésen maradt alul a horvát másodosztály harmadik helyezettjével szemben a Kaposvári Rákóczi FC. A hazaiak a 92. percben, egy igen véleményes büntetővel tudták megverni a kaposvári együttest.

A jelenleg Horvátországban edzőtáborozó somogyi zöld-fehéreknek ez volt az idén a hetedik edzőmérkőzésük, melyek során öt győzelem, egy döntetlen, s egy vereség a mérlegük. Waltner Róbert csapata legközelebb csütörtökön lép pályára a horvát harmadosztályú NK Zadar ellen. A kaposváriak ezzel a találkozóval zárják az edzőtábort.

Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Vachtler, Ur, Szabó A., Hadaró (Fodor M., 7. p.) – Nagy K. (Böjte, a szünetben), Szakály A. (Godzsajev, a szünetben) – Sóron, Ivancsics, Kollega K. – Sárközi. Edző: Waltner Róbert. Kaposvári gólszerző: Vachtler (75. p.).

Waltner Róbert: – Nagyszerű mérkőzést játszottunk, elégedett vagyok a játékosok teljesítményével. Teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk az erős dugopoljei csapatnak. A döntetlenszagú találkozó végén a játékvezető megítélt ellenünk egy büntetőt, de a felvételen tisztán látszik, hogy a tizenhatoson kívül történt a szabálytalanság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában