RÖPLABDA

2018.02.09. 17:53

Tartalékosan is kétszer nyert a Röplabda Akadémia

A fővárosi mérkőzéssorozatra foghíjasan utazott el a Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely, lévén ketten is hiányoztak betegség, illetve sérülés miatt.

Fenyő Gábor

Két győzelemmel és egy vereséggel – a házigazda Pénzügyőrt és a fehérváriakat legyőzték, míg a Kecskeméttel szemben alulmaradtak – zárta a Sántosiné Oláh Edit vezette Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely gyermek fiúcsapata a középszakasz második körét, s így csoportjából a második helyen jutott tovább. A fővárosi mérkőzéssorozatra foghíjasan utazott el a RÖAK, lévén ketten is hiányoztak betegség, illetve sérülés miatt.

Eredmények

Kecskemét–RÖAK 2–1; RÖAK–Bp. Pénzügyőr SE 3–0; RÖAK–Székesfehérvár 2–1.

A Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely gyermek fiúcsapata: Bellai Zoltán, Cséplő Dominik, Eördögh Bálint, Fenyvesi Barnabás, Károly Gergő, Körmendi Olivér, Nagy Dávid, Sümegi Kristóf, Szemesi Bence, Zarka Márton, az edzőjük Sántosiné Oláh Edit.

A hétvégén két tornát is rendeznek a Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely fiú szakágának a „főhadiszállásán”, a Kodály Zoltán Központi Általános Iskolában. Szombaton a Kaposvári Röplabda Akadémia-Fino ifjúsági csapatáért szoríthatunk, amelyet a hazai rendezésű elődöntő első körében (sorrendben) a Pécsi TE-PEAC, a Miskolci EAFC, végül pedig a nagy rivális HÉP-Kecskeméti RC ellen szólítanak majd pályára. A második körnek március 11-én Kecskemét lesz a házigazdája. Ugyancsak szombaton a Jezeri Tibor irányította serdülő leány- egylet Tatabányán kezdi meg a három körből álló elődöntőt.

Vasárnap a Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely mini csapatai lesznek a főszereplők a Kodályban, akik a hagyományos házibajnokság keretében csapnak össze egymással. Fenyő Gábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában