Birkózás

2019.01.18. 16:51

Büszkék a birkózók a jó eredményekre

Az elmúlt esztendőben kiváló eredményeket elérő sportolóit köszöntötte a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola birkózó szakosztálya.

Pénteken délután a Kaposvári Városi Sportcsarnok tanácstermében rendezett ünnepségen elsőként az aranyjelvényes birkózókat jutalmazták. Méltán lehet büszke eredményeire a birkózó szakosztály, amelyben Takács László vezetőedző mellett Kajtán László, Kajtánné Tornai Hedvig, valamint Horváth Tamás edző irányítja a szakmai munkát.

Dér Tamás, a sportiskola igazgatója elmondta: a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola kiemelt utánpótlás bázis besorolást kapott, így közeli jövőben újabb fejlesztésekkel segítik a szakosztályokban dolgozók és versenyzők munkáját. Ennek köszönhetően a birkózók is új sportfelszereléseket, korszerű eszközöket kapnak, ezzel is javulnak majd az edzéslehetőségek.

A sportiskola aranyjelvényes birkózói: Déri Dominik, Fáth Laura, Fáth Bianka, Tóth Zsombor, Koleszár Gábor, Rézműves Patrik, Járfás András, Kiss Krisztina. Mellettük Fáth Henrik, Kajtán Olivér, valamint Kajtán Gréta is elismerést érdemelt a tavaly nyújtott eredményes teljesítményéért. Kun Z.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában