Eredményes sportolók

2019.02.17. 17:38

Díjazták Nagyatád legkiválóbb sportolóit

Több mint ötszázan fogadták el a meghívást a díjkiosztó sportgálára és a vacsorát követő jótékonysági bálra a nagyatádi Városi Sportcsarnokba.

Györke József

– A bál és a tombola bevételéből a már sokszor javításra szoruló tizenkilenc éves eredményjelző táblát szeretnénk lecserélni – mondta Szakályné Pintér Mária a sportcsarnok vezetője.

A városban huszonegy sportegyesületet, 17 sportágat, kilencszáznyolcvan igazolt tagot támogat a város több tízmillió forinttal. Az egyesületek javaslatára tizenkettő serdülő, tizennégy ifjúsági és kilenc felnőtt versenyző kapott elismerést. Az év legjobb utánpótlás korú serdülő csapata az RKC U12-es leány csapata valamint a Triatlon és Szabadidős Sportegyesület serdülő fiú csapata lett. Ugyancsak elismerték nyolc sportaktíva munkáját, akik önzetlenül segítették az egyesületek munkáját.

Nagy taps kíséretében adták át „Az év sportolója” plaketteket. Őket szakavatott zsűri választotta ki. Utánpótlás kategóriában Finta Dóra kézilabdázó, Novográdecz Bence kötélugró (világversenyen is bizonyított!), és a Triatád: Kolics Máté, Illés Marcell és Tátrai Bendegúz alkotta gyermekcsapata kapta meg ezt a magas elismerést. Felnőtt kategóriában Kiss Euridiké – Triatád versenyzője és Horváth Attila sakkozó kapta meg a díjat. Az év felnőtt sportcsapata díjat a Sakk Egylet Nagyatád érdemelte ki. Az év edzője címet Tóth Gábor a Triatád edzője vette át.

A díjátadást követően a Berkes Sándor vezette nagybajomi San Dance Studio táncosainak táncai nyitották meg a bált, melyhez a hangulatos zenét Bozsányi Gyula és barátai szolgáltatták. Györke József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában