kézilabda

2019.03.17. 16:21

Cegléden is biztosan győzött a Csurgói KK

A várakozásnak megfelelően nagy csatában tudott nyerni a Csurgó Cegléden.

Huszár Hajnalka

– A mérkőzés végeredménye nem mutatja, mekkora csata volt – mondta értékelésében Nagy Károly, a ceglédiek új vezetőedzője. – A végjátékban dőltek el a dolgok, sajnos nem a mi javunkra. Ez elsősorban azért, volt így, mert fegyelmezetlenek voltunk, és ez megbosszulta magát – mondta.

Hasonlóan vélekedett Bencze József is.

– Küzdelmes mérkőzésen sikerült nyernünk – értékelt. – Nem tudtuk azt játszani, amit szerettünk volna, de a végjátékban jobban koncentráltunk, aminek meglett az eredménye. Nagyon szívós Cegléddel találkoztunk, örülünk a győzelemnek, mert az elmúlt fordulókban nem tudtunk nyerni. Ez a győzelem jó alap lesz azokra a találkozókra, amelyek még ránk várnak.

A mérkőzésen 6 gólig jutó Cehte találatával indult a találkozó, majd a Csurgó szépen ellépett és egészen a félidő végéig tartani tudta az előnyét. A pihenő után egy büntetővel egalizál a Cegléd, de a somogyiak nem hagyták magukat. A második félidőre beálló Zaponsek jól szállt be és több védésével segítette a csapatot. A zsinórban szerzett három góllal ismét biztosan vezetett a Csurgó és kiváló csapatjátékkal sikerült megnyernie a találkozót.

CEGLÉDI KK SE–CSURGÓI KK 22–27 (13–14)

Cegléd, 650 néző. V: Réti, Szedmák

CEGLÉD: Tamási – Lászlai 3, Gábor, Juhász 2, Spekhardt 1, Zobec 2, Kecskeméti 2. Csere: Mojszilov (kapus), Vucskovics 1, Szabó B., Davidovics 2, Mikita 4, Schäffer 3, Pocsai 2 (2). Vezetőedző: Nagy Károly.

CSURGÓi KK: Balogh – Oslak 1, Kovacevic 4, Vasvári, Hadziomerovic 2, Asztrashapkin 6 (1), Cehte 6. Csere: Varjú 2, Hanusz 1, Toskics 1, Kerkovits, Nagy Sz. 2, Szeitl 2, Bazsó, Farkas. Vezetőedző: Bencze József.

Kiállítások: 4, ill. 8 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 4/1. Huszár Hajnalka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában