ASZTALITENISZ

2019.09.25. 12:45

Döntetlent hozott a Somogy megyei rangadó

Dunaújvárosba látogatott a Kaposvári Asztalitenisz Club az NB II. dél-nyugati csoportjának harmadik fordulójában.

M. G.

A hazaiak évek óta a stabil élmezőny tagjai, a nyáron pedig leigazolták a korábban NB I.-ben játszott pécsi Németh Mártont. A találkozó végkimenetele nem volt kérdéses, még úgy sem, hogy a kitűnő napot kifogó kaposvári Nemes Szilárd mind a négy egyéni mérkőzését megnyerte. Major Ferenc javuló játéka két egyéni győzelmet eredményezett.

A kaposváriak a negyedik fordulóban (október 20-án) Gyenesdiásra látogatnak, ahol mindenképpen meg szeretnék szerezni az első győzelmüket.

Dunaújvárosi Asztalitenisz SE–Kaposvári Asztalitenisz Club 12–6

A kaposvári győztesek: Nemes Szilárd 4, Major Ferenc 2.

A második forduló mérkőzését, melyet a Pécsi Tüke SE ellen vívnak, november 30-ára halasztotta a Kaposvári AC NB III.-as egylete, a harmadik fordulóban pedig somogyi rangadót várt a KAC-ra, hiszen Siófokon léptek asztalhoz a kaposváriak a dél-dunántúli csoportban. A Balaton-parti alakulat azon kevés gárda közé tartozik, mely négy húsz év alatti játékossal vágott neki a bajnoki szezonnak.

A vendégek a Sándor Dániel, Kovács Sándor, Bernd Saller, Kolumbán Csaba alkotta négyessel indultak harcba, s nagyon jól kezdték a mérkőzést, hiszen mindkét párost megnyerték. Az egyéniben a siófokiak oroszlánként küzdöttek, addig a kaposváriak nagyon megilletődötten játszottak. A Bartha, Ivanics, Molnár alkotta trió egyaránt három-három, így összesen kilenc győzelmet hozott a hazaiaknak. A kaposvári oldalról Sándor Dániel nyert három meccset, Bernd Saller kettőt, Kovács Sándor és Kolumbán Csaba egy-egy egyéni sikerrel járult hozzá a döntetlenhez. A negyedik fordulóban a Kaposvári AC NB III.-as csapata október 19-én Dunaszekcsőre látogat és ennél sokkal lelkesebb, agresszívabb játékra lesz szüksége a győzelemhez.

Siófoki AK–Kaposvári Asztalitenisz Club II. 9–9

A győztesek: Bartha Béla 3, Ivanics Milán 3, Molnár Ádám 3, illetve Sándor Dániel 3, Bernd Saller 2, Kovács Sándor 1, Kolumbán Csaba 1 és a Bernd Saller, Kolumbán Csaba, valamint a Sándor Dániel, Kovács Sándor alkotta páros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában