vízilabda

2019.09.07. 21:00

Ismét hat góllal volt erősebb a KVK ellenfele

A jó erőkből álló A-Híd OSC Újbuda otthonában ugrottak medencébe a kaposvári pólósok az E.ON férfi vízilabda OB I. B csoportjának második fordulójában. A somogyiak a Honvéd után az OSC ellen is hat góllal maradtak alul.

Klein Péter

A fővárosiak egy győzelemmel, míg a somogyiak egy vereséggel a hátuk mögött várták a második fordulót, melyben a hazaiak egy bombaerős csapattal fogadták Surányi László tanítványait. Az OSC kezdőjében ugyanis ott volt a két szerb olimpiai bajnok: Sava Randelovic és Branislav Mitrovic, valamint a montenegrói világbajnok Brguljan Drasko is. Az első negyedben remekül védekeztek a kaposváriak, hiszen több mint négy perc elteltével találtak be Csiszár Boldizsár kapujába a budapestiek, akkor is csak emberelőnyből. Ezt követően két ötméteres után tudta hárommal növelni előnyét az OSC. A második negyedig kellett várni az első kaposvári gólra, amikor is Dobos Dávid vette be a hazaiak kapuját. A harmadik felvonásban Biros Barnabás tudta ötre csökkenteni a kaposváriak hátrányát, de ennél közelebb már nem tudtak kerülni az OSC csapatához a kaposváriak, akik végül hat góllal maradtak alul.

A-Híd OSC Újbuda–Kaposvári VK 12–6 (4–0, 4–2, 3–2, 1–2)

Budapest, Nyéki Uszoda, 200 néző. Vezette: Homonnai D., Ercse N.

OSC: Mitrovic – Brguljan (2), Manhercz K. (3), Randelovic, Kovács G. (1), Erdélyi B. (3), Ubovic (1). Csere: Salamon F., Seman, Tóth M. (1), Bundschuh, Szabó B., Burián (1). Vezetőedző: Vad Lajos.

Kaposvári VK: Csiszár B. – Kovács O., Giga, ifj. Berta J. (1), Baj, Dobos D. (1), Mijic. Csere: Paunovic, Németh L., Vindisch (2), Juhász-Szelei, Aksentijevic, Biros B. (2). Vezetőedző: Surányi László.

Gól emberelőnyből: 12/3, illetve 9/1.

Gól ötméteresből: 5/4, illetve –.

Kiállítva, végleg cserével: Kovács O.

Kipontozódott: Juhász-Szelei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában