labdarúgás-előzetes

2019.11.22. 16:14

Újraindult a kör, ismét a Pápa vár a balatoniakra

A harmadosztály tizenhatodik körében újra idegenben kell bizonyítania a Greenplan Balatonlelle SE labdarúgóinak. Bőzsöny János tanítványait ugyanis Pápán szólítják majd pályára vasárnap 13 órakor.

Klein Péter

A balatoniak a bajnokság féltávjánál még a tizennegyedik, kieső helyen állnak, de az utóbbi időben javuló tendenciát mutatnak. A hátrányuk nem behozhatatlan, hiszen csak öt a Hévízzel szemben, amellyel az előző körben játszottak döntetlent.

– Elég nehéz mérkőzés elé nézünk, de nem megyünk feltett kézzel Pápára – nyilatkozta Bőzsöny János, a Greenplan Balatonlelle SE vezetőedzője. – Elment a bajnokság első fele, s a másodikat kieső helyen kezdjük, ahonnét szeretnénk elrugaszkodni. Nekünk minden egyes pontra szükségünk van, így mindenki ellen úgy kell pályára lépnünk, hogy pontot, pontokat kell szereznünk. Ez pedig nagyban meghatározza a klub következő féléves stratégiáját.

A somogyiakra vasárnap egy újabb nehéz mérkőzés vár, hiszen az ötödik helyet elfoglaló Pápa egészen más célokért küzd, mint a Balatonlelle. Az első fordulóban a pápaiak magabiztos sikert arattak a Balaton-partján, így Fila Gézáéknak van okuk a visszavágásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában