LÁBTENISZ

2020.06.11. 12:47

Dzsudzsákékat verve védtek címet Harsányiék

Mint arról már lapunkban korábban beszámoltunk, Császárrét Open Light néven kisebb, rövidebb programmal és létszámmal, de megrendezik a hagyományos lábteniszviadalt. Június 13-án, szombaton a Donneri Sportközpontban lépnek pályára a verseny indulói.

Kun Zoltán

A Császárrét Open alap­esetben egy nemzetközi lábteniszverseny, viszont idén – a koronavírus-járvány miatt – csak egyetlen kategóriát indítanak a rendezők. Ebben az esztendőben csak az amatőr párosok csaphatnak össze. Ez maximális létszám mellett harminckét duót jelent. A nyílt egyéni, valamint a nyílt páros kategória csatározásai a fenti ok miatt ebben az esztendőben elmaradnak.

A szervező Donner-Császárrét Érték Egyesület, valamint a Császárrét Open csapata bízik benne, hogy a megfelelő biztonsági szabályok betartása mellett – ha a megszokottnál a kényszerű okok miatt kisebb mezőnnyel, de – idén is kiváló hangulatú erőpróbát rendeznek.

Csak emlékeztetőül: a Császárrét Open már a kezdetekkor 2018-ban hazánk egyik, ha nem a legnagyobb lábteniszversenyévé vált. Ugyanakkor nemzetközi téren is komoly népszerűségre tett szert.

Sajnos a korábban említett koronavírus-járvány miatt az utóbbi bázis további növelésére ezúttal nem lesz lehetőség, ám akik eljöhetnek az idei eseményre, azok bizton újabb élményekkel távozhatnak majd a Donneri Sportközpontból.

Megnyerték a füredi tornát

Balatonfüreden rendezték a Misi kupa lábteniszversenyt, amely ha úgy tetszik, a hét végi Császárrét Open „előversenye” is volt egyben. A kaposvári Harsányi Ádám Nagy Mátéval együtt indult a tizenkét párost felvonultató – erős mezőnyt hozó – viadalon. Harsányiék Dzsudzsák Balázsék duóját is legyőzték és megvédték tavalyi első helyüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában