kézilabda

2020.11.15. 11:10

Megállíthatatlannak bizonyult a Csurgói KK

A  kézilabda élvonalában is komoly gondot okoz a pandémiás helyzet.

Huszár Hajnalka

 

CEGLÉDI KKSE – CSURGÓI KK 20- 30 (7–16)

ABONY, Varga István Sportcsarnok, Zárt kapus mérkőzés. V.: Medve- Südi

CEGLÉDI KKSE: Kránitz – PÁSZTOR Á. 3 Kállai 1 Juhász K.2 VRANAC 4 Mazák 1 SZEPESIi 5(2)

Csere: Tamási (k), Sinkovits 1, Teleki Zakics 1 Kiss R. 2

Edző: Nagy Károly

CSURGÓI KK: PALLAG– Gebhardt 2 Leimeter 3 Hanusz 1 Szeitl E. 4 , Borsos 1 KRISZMANCSICS 9 (3)

Csere: Tatai, FÜstös (kapusok) VASICS 6 Gábor M.2 , Popovics 1, Krecic 1, Vasvári , Nagy Sz,

Edző: Alem Toszkics

Az eredmény alakulása. 6. perc: 0-2. 11. p.: 1-5. 17. p.: 3-8. 21.p.: 4-12. 25. p.: 6-13. 35.p.: 9-18. 39 p.: 10-20. 46. p.: 13-22. 51.p:17-24 56. p.: 19-28

Kiállítások: 6, ill. 4 perc

Hétméteresek: 2/2, ill. 3/3

Nincs olyan csapat, akit nem ért el a koronavírus, és igy egyre több az olyan mérkőzés ami halasztásra került. Ezért a bajnoki találkozók sorrendje teljesen felborult, és azt a mérkőzést játszák le, ahol vállalják a játékot.

A Ceglédi együttes sportszerűségből jelesre vizsgázott, hiszen 10 játékossal is vállalta a megmérettetést a Csurgóval szemben. Bár nagyot küzdöttek, de a pályán a Csurgó megállíthatatlan volt és megérdemelten hozta el a bajnoki pontokat.

Kriszmancsics két találatával indult a mérkőzés, és a csurgói fal áthatolhatatlannak bizonyult a ceglédieknek. A 10.percben tört meg a jég, a kiválóan játszó Szepesinek sikerült bevennie Pallag kapuját, ezzel megszerezve az első hazai találatot. A vendégeknek sikerült még tovább növelni az előnyüket és megnyugtató kilenc gólos előnyről várta a folytatást.

A második játékrész a ceglédi jobbátlövő Sinkovits góljával indult majd a vendégek Vasics találatával válaszoltak. A hazaiak mindent megtettek, hogy ne nőjön tovább a különbség, Tamási és Zakics is eredményes volt, de a Csurgó nem nagyon engedte a felzárkózást. Bár a hazaiaknak sikerült hét gólra visszajönniük, de a somogyiaknak a győzelme nem forgott veszélyben.

Ma ennyire volt képes a csapatunk, nem voltunk méltó ellenfelei a kiválóan játszó és agresszíven védekező Csurgónak- mondta Nagy Károly a Cegléd vezetőedzője. Már az első félidőben eldőlt a találkozó, nem tudtunk mit kezdeni a Csurgó védelmével. A jó védekezéshez kiváló kapusteljesítmény is párosult, és ez alaposan megnehezíttette a dolgunkat. 10-en vagyunk és még sokáig így is marad a csapatunk. Játékosaim mindent megtettek, de ma Csurgó verhetetlen volt.

Először is szeretnénk megköszönni a Cegléd sportszerűségét, hogy vállalták a mérkőzést – mondta az értékelés elején Baranyai Norbert edző. Nagyon készültünk a találkozóra, egyértelműen győzni szerettünk volna. Mai sikerünket, a fegyelmezett védekezésünknek és a kiváló kapusteljesítménynek köszönhettük. Az első félidőben sikerült akkora előnyt kiharcolnunk, amit a találkozó végéig sikerült megtartanunk. Szerdán, ha nem lesz pozitív teszt sem nálunk, sem az ellenfelünknél, akkor a kiváló játékerőt felvonultató Ferencváros otthonában lépünk pályára, ahol egy nagyon nehéz csata vár ránk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában