röplabda

2020.11.13. 14:55

Örömjátékkal győznék le az éllovast a kaposváriak

Az éllovas, eddig veretlen SWIETELSKY-BRSE együttesét fogadja vasárnap 17 órakor az 1. MCM-Diamant Kaposvár csapata a női röplabda Extraliga hetedik fordulójában.

Molnár Gábor

Az UTE és a Vasas után újabb kemény ütközet vár a somogyi lányokra a női röplabda Extraligában, a hetedik forduló rangadóján ugyanis a Békéscsabai RSE érkezik a Kaposvár Arénába, a találkozó – melyet az M4Sport élőben közvetít – miatt zárt kapus lesz.

– Fizikálisan és mentálisan is nagyon készülünk a mérkőzésre – mondta Szűcs Kinga, az MCM játékosa. – Az összes edzést úgy építette fel a szakmai stáb, hogy az összecsapáson a lehető legjobbat tudjuk majd kihozni magunkból, videón kielemeztük az ellenfelünket és megnéztük, melyek lesznek azok az állások, ahol a legsikeresebbek lehetünk. Mindenképpen nyerni akarunk, s ezt csak felszabadult, örömjátékkal tudjuk majd elérni.

A bevezetett szigorítások miatt zárt kapuk mögött rendezik meg a mérkőzést.

– Amikor az előző szezont félbeszakították, épp egy nézők nélküli meccsre készültünk az UTE ellen, ami ugye elmaradt – tette hozzá a sportolónő. – Ezért ez most mindenkinek egy új dolog lesz, hiszen edzőmérkőzést már mindenki játszott szurkolók nélkül, de tétmeccset még szerintem soha. Mi már nagyon várjuk azt, mikor lehet végre újra minden szigorítás nélkül, a szimpatizánsaink előtt szerepelni, de a jelenlegi helyzeten is túl kell lendülni és a csak a saját játékunkra kell koncentrálni.

A minap hirdették ki a magyar válogatott bő keretét, melyben Szűcs Kinga neve is szerepelt.

– Nagy megtiszteltetés ért, hiszen minden sportolónak az a célja, az álma, hogy magára ölthesse a címeres mezt – hangsúlyozta. – Remélem ott leszek majd a szűkített keretben is és ígérem, azon leszek, hogy a játékommal, a hozzáállásommal segítsem a magyar nemzeti együttest.

– Nagyon várunk titeket vissza – üzent a szurkolóknak a röplabdázó –, s ezen a tévés rangadón is bizonyítani akarjuk nektek is, hogy ott vagyunk a legjobbak között és szeretnénk, ha büszkék lennétek ránk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában