Labdarúgó NB II

2021.01.23. 16:31

Sikeres főpróbán van túl a Rákóczi

Fölényes sikert aratott az utolsó felkészülési mérkőzésén a Kaposvári Rákóczi FC a ZTE FC második csapata ellen.

Klein Péter

Mezõkövesd, 2019. november 23. A mezõkövesdi Vajda Sándor (elöl, b) és a kaposvári Matej Poplatnik (elöl, j) a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Mezõkövesd Zsóry FC - Kaposvári Rákóczi FC mérkõzésen a mezõkövesdi városi stadionban 2019. november 23-án. Balról a kaposvári Nagy Tamás, jobbról csapattársai, Andrij Jakjmiv (j2) és Szakály Attila (j), valamint a mezõkövesdi Pekár László (b2). A Mezõkövesd 2-0-ra gyõzött. MTI/Vajda János

Forrás: MTI

Fotó: Vajda János

Az NB III. Nyugati csoportjában szereplő ZTE FC II. ellen vívta a bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési találkozóját a Kaposvári Rákóczi FC. A másodosztályú somogyi zöld-fehérek már az első félidőben érvényesítették a papírformát, s az egykori ZTE játékos, Balázs Zsolt révén megszerezték a vezetést, majd jött Szarka Ákos, aki megduplázta előnyüket. A szünet előtt pedig ismét Balázs Zsolt volt eredményes.

A fordulást követően szinte sort cseréltek a kaposváriak, de az osztálykülönbség így is megmaradt, s a télen érkező Bidzilya Anton révén az előnyük is tovább nőtt.

A Rákóczi így sikerrel zárta a bajnoki főpróbát, ami jó előjel a jövő hét vasárnapi, Kazincbarcika elleni rajt előtt.

ZTE FC II.–Kaposvári Rákóczi FC 0–4 (0–3)

Zalaegerszeg, zárt kapuk mögött.

Kaposvári Rákóczi FC I. félidő: Pogacsics – Nagy J., Ur, Nagy T., Hadaró – Zsirai, Balog A. – Bartos, Erdei, Balázs Zs. – Szarka. II. félidő: Bánki – Vachtler, Szabó A., Lakatos Cs., Hadaró – Gál, Szakály A. – Szederkényi, Bidzilya, Méry – Bíró. Másodedző: Disztl László.

Gólszerzők: Balázs Zs. 2, Szarka, Bidzilya.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában