Kézilabda

2021.04.21. 08:25

Hazai rangadó vár a Csurgóra a tatabányai együttes ellen

Nehéz sorozat vár az elkövetkező három hétben a Csurgói KK csapatára, hiszen a nagy riválisok ellen kell bizonyítani a somogyi gárdának.

Huszár Hajnalka

A sorozat első állomása szerdán a Sótonyi László Sportcsarnok lesz, ahol Hanuszék a Grundfos Tatabánya legénységét fogadják. A hét végén aztán idegenbeli ­meccs következik, Balatonfüredre utaznak a csurgóiak.

A Tatabánya a Szegeddel csapott össze és kemény, férfias küzdelemben hét góllal maradt alul, a Csurgót pedig nagy csatára késztette a sereghajtó Orosháza, de azért a két bajnoki pontot sikerült elhozni. A hétközi fordulóban nagy szerepe lesz a kapusoknak, hiszen mind a két együttesben kiváló hálóőrök vannak, és most nagy szüksége lesz a biztos hátországra a Csurgónak. Természetesen a koncentrált és eredményes támadójáték is fontos. Nagy Szabolcs kivételével mindenki hadra fogható a csurgói oldalon. A találkozót ezúttal a csurgói klub internetes közösségi videós csatornáján követhetik a szurkolók szerdán este 18 órától.

A Férfikézilabda K&H Liga állása: 1. Telekom Veszprém (41 pont), 2. MOL-Pick Szeged (28 pont), 3. Grundfos Tatabánya KC (25 pont), 4. Balatonfüredi KSE (23 pont), 5. Csurgói KK (23 pont), 6. Ferencvárosi TC (20 pont), 7. HE-DO B.BRAUN Gyöngyös (19 pont), 8. SBS-Eger (18 pont), 9. Budakalász Kézilabda Zrt. (16 pont), 10. Sport36-Komló (15 pont), 11. Veszprémi KKFT (15 pont), 12. Dabasi KC VSE (9 pont), 13. Ceglédi KKSE (6 pont), 14. Orosháza FKSE-LINAMAR (4 pont).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában