KÉZILABDA

2021.05.15. 07:50

A komlói katlanban csatáznak a csurgói kézisek

Komlón vendégeskedik a Csurgói KK csapata a hétvégén és nem titkolt célja az együttesnek, hogy megőrizze a baranyaiakkal szemben hosszú ideje fennálló bajnoki veretlenségét és a lehető legtöbb pontot megszerezze. A Komló utoljára 2017 szeptemberében tudta legyőzni a somogyi alakulatot, akkor is csak egy aprócska góllal sikerült felülkerekedni a Csurgón.

Huszár Hajnalka

Azóta három döntetlen és négy csurgói siker született (igaz, ebben egy kupasiker is van). Így egyértelmű, hogy minden összecsapás a két gárda között igazi rangadó. Itt nincs papírforma, mindig élet-halál harcot vív a két csapat és a mérkőzésre kilátogató szurkolók igazi kézilabdacsemegére számíthatnak.

A Csurgói KK alakulata mindent el fog követni a győzelemért, mert így tartani tudja a lépést a Balatonfüreddel és a Ferencvárossal, míg Komló igyekszik megszerezni azt az előnyt, amivel a középmezőnyben – ahol a 7–11. helyig szinte azonos pontszámmal állnak a csapatok – a lehető legelőrébb kerüljön.

Ezek ismeretében kiélezett összecsapás várható a komlói katlanban szombaton este 18 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában