labdarúgás

2021.07.07. 10:39

Több mint tíz éve dolgozik az akadémián az új ügyvezető

A szakmai stáb mellett a vezetőségben is történt változás, miután Kaposvár városa átvette, majd a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémiára bízta a labdarúgó Kft. működését. Az ügyvezetői posztot a jövőben Gémesi Csaba tölti be, aki több mint egy évtizede dolgozik az utánpótlásban az akadémián.

Klein P.

Fotó: Lang R.

– Megtiszteltetésként ért a felkérés, hogy segítsek az akadémia és a Kft. közös jövőjének felépítésében – mondta Gémesi Csaba. – Azonnal vállaltam a feladatot, mivel az elmúlt tizenhárom évben több-kevesebb sikerrel próbáltuk már elérni azt az együttműködést. Mint minden kudarc, a mostani kiesés is egy óriási lehetőség az újrakezdésre és az építkezésre. Gazdasági szempontból viszont óriási köszönettel tartozunk az előző tulajdonosnak, hiszen egy tartozás nélküli, jó anyagi helyzetű Kft.-t adott át a városnak, melyet az akadémia visz majd tovább, az önkormányzat támogatásával egy stabil anyagi hátteret biztosítva. Annak külön örülök, hogy az akadémiához köthető szakmai stábot sikerült kialakítani. Nagy Tamás jól ismeri az utánpótlást, s koncepció alapján tudatosan építkezik. Ennek köszönhetően remélem, hogy egyre több saját nevelésű játékos kap majd szerepet a felnőtt csapatban. Az biztos, hogy azonnal nem lesznek meghatározó játékosok, de idővel azzá válhatnak. Egy fiatal, ambiciózus kaposvári csapatot szeretnénk kialakítani.

Fotó: Lang R.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában