vízilabda

2021.09.02. 10:09

Szerb bekkel lett teljes a Kaposvári VK játékoskerete

Aleksa Petrovski leigazolásával vált teljessé az E.ON férfi vízilabda OB I.-re készülő Kaposvári VK kerete.

Klein Péter

A 25 esztendős szerb bekk hazájában, a Vojvodina együttesében mutatkozott be a felnőttek között, majd átigazolt a Jadran Herceg Novihoz. A montenegrói klub színeiben bajnokságot és kupát is nyert, valamint a Bajnokok Ligájában is bemutatkozhatott. Később Franciaországban, majd a román első ligás Nagyváradban is vízilabdázott, legutóbb pedig a szerb Novi Beograd csapatát erősítette. A jobbkezes játékos a szerb utánpótlás-válogatottban is szerepelt, amellyel 2014-ben negyedik helyen végzett az isztambuli ifjúsági világbajnokságon.

– Tudom, hogy egy nagyon jó bajnokságba igazoltam – nyilatkozta Aleksa Petrovski a Kaposvári VK honlapjának. – Szeretnénk magunkból kihozni a maximumot az új szezonban. Jó a csapat, jó a közösség, örülök, hogy itt lehetek. A honfitársaim csak jókat meséltek a magyar bajnokságról, ahogy mondták: kemény meccsek és képzett játékosok vannak itt.

Aleksa Petrovski a sorozatban a tizenegyedik első osztályú szezonjára készülő Kaposvári VK harmadik érkezője Varga Bence és Csoma Kristóf után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában