KÉZILABDA NB I., FÉRFIAK

2021.11.29. 08:33

Drámai csatában kapott ki a Csurgó a Ferencvárostól

Nehéz mérkőzésre érkezett a férfikézilabda NB I.-ben a Csurgói KK az FTC otthonába, az Elek Gyula Arénába. A somogyi alakulat úgy kezdett, mintha élet-halál harcot vívtak volna.

Huszár H.

A két csapat fej fej mellett haladt, a Csurgónak háromszor is sikerült kétgólos előnyre szert tennie, de a Fradi mindig egalizált, így a döntés a második félidőre jutott. A fordulás után Szeitl találatával indult a gólgyártás, de erre gyorsan jött a válasz a hazai csapattól. A hajrában Imre büntetőivel sikerült a Fradinak kiegyenlíteni, majd két perccel a vége előtt Nagy Bence góljával átvette a vezetést a Ferencváros. Drámai küzdelem kezdődött, de Schaffer lövése kaput tévesztett, a másik oldalon Kovacsics eredményes volt, így a hazai gárda, hatalmas küzdelemben otthon tartotta a pontokat.

Horváth Attila: – A Csurgó egy kiváló csapat és sokkal többre hivatott, mint amit a jelenlegi helyezése mutat. Várható volt, hogy ellenünk úgy fognak játszani, hogy nincs vesztenivalójuk. Kidolgoztuk a helyzeteinket, de rengeteget lehetőséget kihagytunk, így csak az utolsó három percben tudtunk fordítani.

Baranyai Norbert: – Nehéz időszakban van a csapatunk. A múlt héten mutatott játék után becsülettel készültünk, 55 percig az év legjobb védekezését és kapusteljesítményét nyújtottuk. Sajnos ez nem tartott ki a mérkőzés végéig, elfáradtunk és rossz döntéseket hoztunk, így nem sikerült a bravúr.

FTC–Csurgói KK 22–20 (11–11)

Elek Gyula Aréna, 400 néző. V.: Andorka, Hucker

FTC: Zernovic – Bujdosó, Ónodi-Jánoskúti 3, Füzi 2, Bognár A. 2, Nagy Bence 1, Kovacsics 3. Csere: Győri K. (kapus), J. Mikita 1, Debreczeni 3, Prainer 1, Pordán 1, Imre 3 (3), Andjelics 2. Edző: Horváth Attila. Csurgói KK: Tatai – Tóth Á. 3, Krecic, Vasvári, Borsos 1, Szeitl E. 3, A. Kovacevic 2. Csere: Füstös Á. (kapus), Mladen Krszmancsics 5 (1), Herceg 3, Rotim 2, Gábor, Juhász K., Schäffer 1. Megbízott edző: Baranyai Norbert.

Kiállítások: 2 perc, illetve 8 perc. Hétméteresek: 3/3, illetve 2/1.

Fotó: Szabados Árpád

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában