Kézilabda

2022.10.02. 15:39

Három góllal nyert a Csurgói KK együttese

Régi időket idéző hangulatban indult a Csurgó és a Budakalász találkozója. Már az első pillanattól nyilvánvalóvá vált, hogy kemény harc várható a pályán, hiszen a két együttes teljes erőbedobással feszült egymásnak.

Huszár Hajnalka

A gólok záporoztak és a védelem kőkeményen igyekezett megakadályozni ezt. Kovács Dominik és Krszmancsics kezdte a gólgyártást és ez így ment a hetedik percig. Ekkor sikerült három góllal meglépni a Csurgónak, de ez nem tartott sokáig hiszen a vendégeknek sikerült egalizálni, így a huszadik perctől újra indult a mérkőzés. Markez és Kriszmancsics találataival a félidőre sikerült ismét két gólt közé tenni, így minimális előnyről várhatta a folytatást a Csurgó.

A második játékrész Juric-Grgic és Rotim gólváltásával indult majd felváltva estek a találatok. A kemény védekezés ellenére ismét záporoztak a gólok és ismét a hazaiaknak sikerült növelni az előnyüket. Azonban a vendégek egy pillanatig sem adták fel a mérkőzést és hatalmas hajrával az utolsó pillanatig küzdöttek. Ennek köszönhetően a kézilabda barátok egy férfias nagy csatának lehettek a részesei úgy, hogy a bajnoki pontok megérdemelten Csurgón maradtak.

Csurgói KK–CYEB-Budakalász 30–27 (13–11)

Csurgó: Holló – Tóth Á. 2, Markez 6, Skol, Rotim 3, Herceg 5, Bazsó 1. Csere: Füstös Á. Konyicsák (kapus), Krszmancsics 7 (3), Krecic 3 Szeitl L. 1, Gábor, Spruk 2 , Borsos, Vasvári. Edző: Baranyai Norbert.

Budakalász: Váczi D. – Varjú 1 (1), Sinkovits 10, Koncz 1, Mikhalin 2, Juric-Grgic 3, Kovács D. 4. Csere: Gjorgjeszki (kapus), Maracskó, Tóth R. 1 (1), Tóth Sz., Kiss B. 5, Tyiskov, Vrihovina, Dávid M., Berényi. Edző: Csoknyai István.

Csurgó, 500 néző. V: Bóna Szabolcs- Földesi Csaba.

Az eredmény alakulása. 6. perc: 4-3. 15. p.: 9-6. 22. p.: 11-10. 28.p.: 12-11. 35. p.: 17-14. 41.p.: 21–17 47 p.: 25-19. 52. p.: 27-23. 56. p.: 29-26.

Kiállítások: 9, ill. 8 perc.

Hétméteresek: 3/3, ill. 4/2

MESTERMÉRLEG 

Baranyai Norbert: – Sikerült elérnünk a célunkat, megszereztük a két bajnoki pontot. Ettől függetlenül van még min javítanunk. A csapat hatalmasat küzdött, látszott hogy mindenki motivált, de nem sikerült nagyobb előnyt kiharcolnunk, így az utolsó pillanatig küzdenünk kellett. Örülök a győzelemnek, ebből tudunk tovább építkezni. 

Csoknyai István: – Mérhetetlenül csalódottak vagyunk a csapatom és én személy szerint én is.. Nagyot küzdöttünk, mindent megtettünk a győzelemért. Tudtuk, hogy Csurgón nem könnyű játszani, mitöbb pontot vagy pontokat elhozni, de mindent elkövettünk hogy ez sikerüljön. Sajnos az akarat nem volt elég, sok olyan apró hibánk volt, ami eldöntötte a mérkőzést. Ha ezeket ki tudjuk javítani, akkor az ilyen parázs mérkőzéseken is nagyobb esélyünk lesz a győzelemre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában