Hajrá

2023.04.20. 13:12

Ha pünkösd, akkor kézilabda – irány Kecel és Kalocsa!

Kilenc helyszín, tizenegy korosztály, bomba gólok, látványos cselek, izgalmas mérkőzések négy napon át. Az idén sem érdemes kihagyni a Pünkösdi Utánpótlás Kézilabda Tornát a sportág szerelmeseinek.

Fotó: Gézengúz UKC/PETER CSEH

Kalocsa, Kecel, Kiskőrös, Soltvadkert, Császártöltés, Kiskunhalas, Hajós, Miske és Solt sportcsarnokaiban újra a színvonalas kézilabdáé lesz a főszerep. 
Érdemes benevezni a csapatokat ebben az esztendőben is. hogy együtt szurkolhassunk a legtehetségesebb ifjú kézilabdázóknak, a jövő válogatott játékosainak. 
A pünkösdi tornán mindenki megmutathatja, mit tanultak, mennyit fejlődtetek taktikában, erőnlétben az egész éven át szorgalmasan készülő gyerek játékosok. 

Ha pünkösd, akkor kézilabda Kecelen, Kalocsán és még hét másik településen.

Fotó: Gézengúz UKC/PETER CSEH

A Pünkösdi Utánpótlás Kézilabda Torna célja, hogy széles körben országhatáron innen és túl játéklehetőséget biztosítson az utánpótlás kézilabdacsapatok számára. 

A rendezvény május 26-án, pénteken kezdődik és pünkösd hétfőn ér véget május 29-én. A Bács-Kiskun vármegye szívében megrendezett tornán természetesen szállás és étkezési lehetőséget is biztosítanak a szervezők a csapatok részére. A kísérőprogramok remek alkalmat kínálnak arra, hogy a jó hangulatú mérkőzések mellett új barátságok, sportbaráti kapcsolatok szövődjenek.

A pünkösdi kézilabda kupát 2000 óta rendezik meg, Kecel városa az idén tizenegyedik alkalommal jelenti a rendezvény központját. A versenyt a Kecel Kézilabda Club és a Gézengúz UKC rendezi meg ebben az esztendőben is. A csapatok száma eddig folyamatosan nőtt. A résztvevők színvonalas, olykor kiélezett mérkőzéseket játszottak, és az sem volt biztos, hogy azok a csapatok, akik a bajnokságban döntősök voltak, itt is bekerülhettek a fináléba. A hangulatra soha nem lehetett panasz. 

A szervezők a nevezéseket május 5-éig fogadják. 

Fotó: Gézengúz UKC/PETER CSEH

Ha pünkösd, akkor kézilabda! 

Bővebb információ a nevezés feltételeiről és a versenyről kérhető a [email protected], a [email protected], illetve a [email protected] e-mail címen, a Pünkösdi Utánpótlás Kézilabda Tornát megtalálhatják a Magyar Kézilabda Szövetség versenykiírásában, és a Facebookon. Érdemes felkeresni a pünkösdi kupa honlapját is!

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában