Kézilabda

2023.07.07. 17:07

Hivatalosan is az NB II-ben indul a Siófok KC

Hivatalossá vált, hogy a Siófok KC felnőtt csapata az NB II-ben indul a következő szezonban.

Sonline.hu

Fotó: NemA

Az utánpótlás csapatok versenyeztetése továbbra is a megszokott körülmények között, zavartalanul működik tovább a klubnál – olvasható a Siófok KC oldalán.

– Bár úgy érzem, hogy az MKSZ méltánytalan döntést hozott a felnőtt csapatunkkal kapcsolatban, mi már csak előre tekintünk – mondta Fodor János, a csapat ügyvezetője. – Legfőbb célunk az, hogy a klubban sportoló gyerekek számára továbbra is biztosítsuk a lehetőséget a rendszeres edzésekre és hogy a legmagasabb szinten versenyezhessenek. Pintér Károly, aki az elmúlt 20 évben meghatározó alakja volt a siófoki kézilabdának, kulcsszerepet vállal az utánpótlás támogatásában. A következő hetekben minden megválaszolatlan kérdést tisztázunk, hogy a munka július végén megkezdődhessen – folytatta az ügyvezető.

A 2023/2024-es szezonban a következő osztályokban fognak szerepelni a Siófok KC csapatai:
Felnőtt csapat: NBII
Ifjúsági Leány U19: I. osztály
Serdülő Leány U17: I. osztály
Leány U15: I. osztály

A fiatalabb korosztályok az eddig megszokott versenyrendszerben fognak szerepelni. A következő hetekben ki fog alakulni a korosztályos csapatokhoz tartozó edzői névsor. Az SKC Sportkollégium továbbra is az ifjú növendékek otthonául szolgál a 2023/2024-es szezonban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában