Röplabda

2023.09.24. 10:44

Ismét legyűrte a MÁV Előre a kaposvári csapatot

Akárcsak szerdán az első székesfehérvári találkozón, a Kaposvár Arénában szombaton rendezett visszavágón is 3–1 arányban diadalmaskodott a MÁV Előre SC együttese.

Fenyő Gábor

A somogyi megyeszékhelyen is szoros játszmákat váltottak a küzdő felek – az első két játékrész sorsa csak némi ráadás után dőlt el –, a nézők pedig több alkalommal is egészen káprázatos labdameneteknek tapsolhatott.

Kaposvári Női RC–Székesfehérvári MÁV Előre SC 1–3 (–27, 25, –23, –18)

A házigazda kaposvári együttesben a magyar játékosok közül Szedmák Rékát, Tóth-Bodovics Hannát, Godó Pannát, a liberó szerepkörében pedig Rády Boglárkát láthattuk; Radnai Luca kihagyta a fehérváriak elleni visszavágót. A szombati mérkőzésen mutatkoztak be a Kaposvári Női RC új külföldi igazolásai, így az egyaránt brazil Isadora Nicolai (feladó), Sara Dias (feladó-átló) és Adriani Vilvert (center), a kanadai Caylee Parker (szélső ütő), a holland Lavinia Maiorano (feladó-átló), a francia Pauline Martin (feladó), valamint a portugál Marta Hurst (szélső ütő).

 

A felkészülési mérkőzést látva úgy tűnt e sorok írójának, hogy a székesfehérváriak előrébb tartanak a felkészülésben. Mindenesetre van még idő a bajnokságig, lehet tovább csiszolni az együttes játékán. A mostani székesfehérváriak elleni oda-visszavágó senkit ne tévesszen meg: abszolút nem kizárt, hogy a bajnoki pontvadászat egészen más eredményeket hoz majd. Továbbra is keményen, céltudatosan kell dolgozni: idő és főleg türelem kell, hogy ez a mostani társaság kellően összeérjen. Az elszántággal és a kellő harci kedvvel aligha lesz majd baj.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában